. پایان برداشت باقلا در گیلان
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

روی خط اخبار

true
    امروز  دوشنبه - ۱۹ آذر - ۱۳۹۷  
it is true
false
true
پایان برداشت باقلا در گیلان

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی گیل سداد؛ سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۳۸ هزار بهره بردار ۴۷ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا از ۱۱ هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند.

خانم بذرکار درآمد کشاورزان را از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
وی گفت: شهرستان‌های رشت، صومعه سرا و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است.
پاچ باقلا در استان گیلان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت می‌شود.
برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز می‌شود و تا آبان ادامه دارد.
گیلانی‌ها به لوبیای محلی، پاچ باقلا می‌گویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده می‌کنند

true
false
false
true

false