. سرطان زایی چیپس سیب زمینی تأیید شد
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

روی خط اخبار

true
    امروز  جمعه - ۳ خرداد - ۱۳۹۸  
it is true
false
true
سرطان زایی چیپس سیب زمینی تأیید شد

به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی گیل سداد؛ این اسید سرطان زا هنگام سرخ کردن کربوهیدرات ها که دارای ترکیبات کربن ، اکسیژن و هیدروژن هستند، ایجاد می شود اما مقدار آن در چیپس سیب زمینی بیشتر است .

هنگام سرخ کردن یک کیلوگرم چیپس سیب زمینی تا ۳۵۴۴ میکروگرم اکریلامید ایجاد می شود.

اما هنگام آب پز کردن مواد غذایی ، این اسید سرطان زا تولید نمی شود.بررسی وزارت بهداشت ژاپن نشان می دهد که به طور میانگین روزانه ۶۹ میکروگرم اکریلامید از راه مواد غذایی سرخ شده وارد بدن مردم این کشور می شود.

true
false
false
true

false