. خوراکی هایی که قند خون دیابتی ها را کاهش می دهد
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

روی خط اخبار

true
    امروز  شنبه - ۴ خرداد - ۱۳۹۸  
it is true
false
true
خوراکی هایی که قند خون دیابتی ها را کاهش می دهد

یکی از بهترین راه های مقابله با دیابت، تغییر در رژیم غذایی است. برخی از مواد خوراکی دارای خواص ضددیابتی هستند که می توان در رژیم غذایی گنجانده شوند.

زنجبیل: تحقیق اخیر نشان می دهد زنجبیل می تواند به کنترل میزان بالا قندخون از طریق کنترل گلوکز خون کمک کند. تحقیقات نشان می دهد عصاره زنجبیل قادر به افزایش جذب گلوکز در سلول های ماهیچه بدون نیاز به انسولین است. این خاصیت زنجیبل عمدتا به خاطر وجود گینگرول در زنجبیل است.

سیب زمینی شیرین: منبع خوب کربوهیدرات های پیچیده است که مصرف آن را برای افراد دیابتی و افراد خواهان کاهش وزن مفید می کند.

 

چغندر: دارای قند طبیعی، فیبر، پتاسیم و فولات است. قند موجود در چغندر به سرعت تبدیل به گلوکز نمی شود. حاوی بتالاین و نئوبتانین است که به کاهش میزان گلوکز، افزایش حساسیت انسولین و جلوگیری از تغییرات ناشی از فشار اکسایشی در بیماران دیابتی کمک می کند.

هویج: مطالعات نشان می دهد میزان بالا بتاکاروتن موجود در هویج که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود دارای پتانسیل کاهش ریسک دیابت نوع۲ است.

ریشه زردچوبه: کرکومین موجود در عصاره زردچوبه به تعدیل میزان انسولین کمک کرده و میزان کارآیی داروهای دیابت را افزایش می دهد. زردچوبه یک ضداکسایش قوی است که با رادیکال های آزاد مقابله کرده و موجب کاهش مقاومت انسولین در بدن می شود.

منبع: مهر

true
false
false
true

false