برگزاري جشنواره غذاي بومي و محلي در صومعه سرا
×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

روی خط اخبار

true
    امروز  یکشنبه - ۲۷ مرداد - ۱۳۹۸  
true
true
برگزاری جشنواره غذای بومی و محلی در صومعه سرا

اختصاصی_سداد؛ علیرضا مهرگان در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی گیل سداد با اعلام این خبر افزود: این جشنواره در دو بخش شامل یک بخش مربوط به غذاهای محلی و بخش دیگر مربوط به نمایشگاه صنایع دستی و سوغات این شهرستان برگزار می شود.

دبیر جشنواره ضمن تاکید بر ترویج آیین های سنتی افزود: در بخش مردمی این جشنواره موسیقی سنتی و نمایش آیینی برگزار می شود و در آن انواع غذاهای بومی و محلی عرضه می شود.

وی ادامه داد: بانوان هنرمند در این جشنواره صنایع دستی و تولیدات هنری خود را در معرض دید عموم مردم قرار خواهند داد و بازدیدکنندگان می توانند این محصولات را در نمایشگاه صنایع دستی این جشنواره تهیه کنند.

علیرضا مهرگان با اشاره به گرایش شدید کودکان و نوجوانان به غذاهای فست فودی و آمار بالای چاقی مفرط درکودکان گفت: اجرای این جشنواره ها با هدف ترویج الگویی غذایی سالم و سنتی و آگاهی به شهروندان درباره تغذیه درست و پاسداشت آداب و رسوم و سنت های دیرینه و هنر آشپزی بانوان با ترویج غذای سالم و خانگی در دستور کار اداره قرار گرفت.

وی با اشاره به ثبتِ صومعه سرا به عنوان شهر جشنواره ها در آینده تصریح کرد: توجه ویژه به ظرفیت های گردشگری، غذاهای محلی و سوغات شهرستان و برنامه ریزی برای ارتقای جذب گردشگر در این حوزه با برگزاری رویدادها و جشنواره ها می تواند در توسعه اقتصاد محلی و اشتغال‌زایی بسیار موثر باشد.

وی افزود: شهرستان صومعه سرا با برگزاری جشنواره های متعدد از جمله حلوا ضیابری، رشته و خوشکار طاهرگوراب ، توت فرنگی صوفیانده و جشنواره خرمن و نیشکر ،لاله تالابی و شب یلدا در استان گیلان پیشتاز است.

true
true
false
true

false